Skrollaa alas
en
fi

KELTAINEN ELOKUU

elokuu 25, 2017
Flow 2017 (5)

Keltainen toukok… eikun ELOKUU! Olen rakastunut keltaiseen. Tää rakkaustarina sai alkunsa Ruississa, kun sain sieltä nämä tälläkin kertaa nenälläni komeilevat keltaiset Nopeet. Tää Nopeiden uusi malli on siitä outo, että vaikka nää on melko näyttävät ja räjäyttelevät niin nää sopii jokaisen naamariin. Tilasin näille laseille kaveriksi tuon keltaisen Adidaksen paidan ja täytyy sanoa, että en ole muuten IKINÄ saanut näin paljon kyselytiä yhdestä vaatekappaleesta. Tää on siis tilattu Junkyardilta ja linkki siihen ja muihin kledjuihin löytyy alta.

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄNASU|

|AURINKOLASIT| Nopeet
|FARKKUPAITA| Cheap Monday
|T-PAITA| Adidas
|LAUKKU| Urban Classics
|HOUSUT| Adidas
|KENGÄT| Adidas

Kuvat: Valtteri Sandberg

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

Flow 2017 (4) Flow 2017 (3) Flow 2017 (2) Flow 2017 (6)

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *