Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TESTISSÄ VEGAANIHERKUT

28 elokuun, 2017

Kaksi viikkoa vegaanisella ruokavaliolla on nyt tullut täyteen ja sen kunniaksi on aika herkutella! Tällä kertaa testataan Valtterin kanssa vegaaniherkkuja ja videon tuotteet on ostettu meidän viereisestä pienestä lähikaupasta, jotta myös teidän olisi helppo löytää nämä tuotteet, mikäli jotain näistä tuotteista innostutte testaamaan. Eli teidän ei tarvitse mennä mihinkän erikoiskauppoihin seikkailemaan näiden tuotteiden perässä. Testissä on tuotteita monipuolisesti eli löytyy valmisruokia, pakastepizzaa, suklaata, jäätelöitä ja sipsiä. Sen verran paljastan videosta, että jotkut näistä testatuista vegaanisista tuotteista löi ei vegaaniset versiot täysin, joten vaikka et olisi vegaani niin tältä videolta saatat löytää uusia suosikkiherkkuja. 😉

Muistakaa heittää alta peukku ylös jos tykkäsitte videosta! 

Tsekkaa mun aiemmat videot täältä!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *