Skrollaa alas
en
fi

PÄÄNSÄRKYÄ SATEESTA?

syyskuu 7, 2017
naaG keskijakaus (3)

Mun piti tänään viimein julkaistassa teille kuvia Tukholman muotiviikoilta, mutta kuten näette joudun siirtämään niiden julkaisun myöhemmälle. Mä olen perinyt äidiltäni päänsäryn, mikä ilmestyy aina sateisella säällä. Niin oudolta kun se kuulostaa niin painostavalla ja sateisella säällä mun otsan etuosassa tuntuu hirveä paine, suorastaan kipu ja tää ihan sama juttu on mun äidillä, sekä siskolla. Olen tullut siihen tulokseen, että tämä johtuu herkkyydestä ilmanpaineen vaihtelulle, sillä lentokoneessa mulle iskee myös ihan jäätävä päänsärky, sellanen että koko pää tuntuu vain poksahtavan ja sen jälkeen mun korvat saattaavat olla lukossa monta päivää. Sinänsä tämä sateesta johtuva päänsärky on välillä ihan kiva juttu, sillä monesti ollaan vältytty yllättäviltä sateilta ja ukkosilta, kun ollaan oltu kaupungilla ja olen päänsärystäni aavistanut, että kohta sataa ja ollaan keretty kotiin sateelta piiloon.

Enemmän tästä on kuitenkin haittaa ja Valtteri jos kuka sen tietää, sillä meikäläinen on näinä sateisina päivinä, kuten tänään, todella ärhäkällä päällä ja tiusksin KAIKESTA (kumma homma kun Valtsua ei olekkaan tänään kotona näkynyt :D). Voitte vain kuvitella millaista meillä oli kotona, sillon kun asuttiin siskoni ja äitini kanssa saman katon alla… Kukaan ei olisi halunnut olla edes kärpäsenä katossa. Tänään olen monta kertaa yrittänyt editoida muotiviikkojen kuvia, katsoa välissä Netflixiä, lenkkeillä, syödä, ottaa särkylääkette, mutta tähän ilmasta johtuvaan päänsärkyyn ei auta mikään. Valtteri onkin sanonut, että näinä päivinä en saisi edes yrittää hoitaa töitä, kun siitä ei kuitenkaan tule yhtään mitään vaan mun pitäisi hakea suosiolla kaupasta paketti jäätelöä ja laittaa hyvä sarja pyörimään… Näin taidan nyt myös tehdä!

Nämä postauksen kuvat edelliseltä parturireissulta mulla sattui oleman valmiiksi editoituna, joten ne nyt saa riittä kuvittamaan tätä postausta. Vitsit tuli muuten näitä kuvia katsoessa hirveä hinku parturiin, sillä tuo niska näytti niin kivalta, kun se oli ihan lyhyeksi vedetty (alin kuva).  Parturini Johannes on muuten avannut nyt kollegansa kanssa ihan oman liikkeen, kampaamo Kotosan ja nyt kun se on viimein auki niin täytyisi muuten itsekkin varata sieltä aika. Johanneksen sisustusmaun tuntien uskon, että liikekkin on näkemisen arvoinen! 🙂

PS. Ihanaa, vihdoin sain postauksien silmissä kiemurtelevan fontin vaihdettua tähän uuteen! Nyt ei tuu enää päänsärkyä teillekkään, kun luette mun blogia. Ja toisena uudistuksena on leveämmät kuvat, eikös näytäkkin hyvältä nyt? 🙂

naaG keskijakaus (1)naaG keskijakaus (2)naaG keskijakaus (6)naaG keskijakaus (4)naaG keskijakaus (5)

13 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *