Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: LOKAKUU 2017 / LOOKBOOK

lokakuu 1, 2017

Mä rakastan lookbook -videoiden tekoa, ne ovat ehkä jopa omia suosikkejani kuvata, mutta kesällä meikäläisen inspis pukeutumiseen on aika nollissa. Niitä videoita ei ole siispä hetkeen tullut, koska mun asut eivät ole olleet niin mielenkiintoisia, että niistä olisi järkevää kuvata omaa videota. Nyt syksyn myötä, kun alkaa olla taas enemmän kiinnostusta pukeutumiseen niin mun asuja on varmasti näkymässä enemmänkin täällä blogin puolella asukuvien muodossa ja myös näin videolle ikuistettuna.

Tälle ekalle videolle kuvasin kolme ysäri lookkia, joissa kaikissa on mukana myös vähän farkkua. Jo alku vuonna innostuin ysäristä, mutta nyt tän keskijakauksen myötä oon huomannut, että mun asutkin on nykyään kuin suoraan mun lapsuuskuvista 😀 Toivottavasti tykkätte videosta!

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *