Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TESTATAAN SPIRITISMIÄ / BRITNEY SUMELL

marraskuu 4, 2017

Nyt on viimeistään aika virittäytyä Halloween fiilikseen ja mä lupaan, että se onnistuu hyvin tämän mun ja Birtneyn videon kautta. Sain idean testata toimiiko ouija-lauta eli tuttavallisemmin spiritismi-lauta ihan oikeasti vai onko siitä kuulemani kauhutarinat ihan täyttä puppua. Jos sua kiinnostaa tietää totuus niin pistä video pyörimään.

Toimi tai ei niin videon kuvaamisen jälkeen meidän asunnossa on tapahtunut todella outoja asioita. Yksin ollessani kotona olin ihan varma, että makuhuoneen ovi oli auki, kun menin suihkuun. Suihkusta tullessa ovi oli kuitekin kiinni… Eilen Valtteri valitti, että hänen puhelimen laturista on lähtenyt kokonaan irti se osa, mikä työntyy puhelimen sisälle ja se osa oli kadonnut. Heitin laturin eilen roskiin ja tänään Valtterin laturi löytyi ehjänä kaapista… Netissä paljon varotellaan, että spiritismi ei ole leikin asia ja alan oikeasti katumaan videon kuvaamista. HYI!

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *