Skrollaa alas
en
fi

THROWBACK: MYSTEERI SELVIÄÄ

13 marraskuun, 2017

Uudelleen julkaisin syyskuun alussa tänne vuonna 2013 kuvaamani asuvideon, minkä löysin YouTube -kanavaltani piilotettuna. Siellä on kymmenittäin piilotettuja videoita, joten kyselin viimeksi, mitä tykkäisitte jos kuukausittain julkaisisin uudelleen tänne blogiin näitä vanhoja jo vuosia piilotettuina olleita videoita. Idea sai sen verran paljon kannatusta, että lunastan nyt lupaukseni, iik!

Tämän videon julkaisin vuoden 2011 ja 2012 vaihteessa nimellä ”Mysteeripostaus”.  Videolla yritän vierittää keksin otsaltani suuhun ilman käsiä. Tällaisia ”tyhmiä” haasteita ei blogeissa saati Suomen YouTubessa vielä tuolloin nähty, joten tämä video herätti monissa ihmetystä. Ihmetystä lisäsi osakseen myös videon otsikko, sekä videopostauksen yhteydessä olleet saatesanat. Muistan kirjoittaneeni postaukseen, että olen mukana projektissa, mistä en voi vielä kertoa enempää. Nyt kuusi vuotta myöhemmin voin viimein paljastaa mistä tällä videolla on kyse.

Tuolloin eräs tuotantoyhtiö oli tekemässä TV-ohjelmaa, missä ”kisaajat” laitettaisiin tekemään erilaisia haasteita ja tehtäviä, sekä kuvaamaan näiden toteutus omalle kameralle. He ottivat yhteyttä minuun, sillä halusivat meikkiksen osallistuvan pilottijakson tekoon yhtenä ”kisaajana”. Mukana oli monenlaisia tehtäviä, kuten läheisen jekuttaminen ja tämä TUC -keksin syönti otsalta. Keksin syönti videosta tuli sen verran hauska, että päätin julkaista sen myös blogissani tuotantoyhtiön luvalla. He kuitenkin kielsivät kertomasta tuolloin sen tarkemmin, mistä idea videoon on lähtenyt. Tällä hetkellä en itse asiassa edes tiedä toteutettiinko tuota tuotantoyhtiön kaavailemaa sarjaa koskaan, sillä ainakaan omaan silmään ei ole sattunut tällaisella idealla toteutettua sarjaa. No, sainphan ainakin ison kasan leffalippuja palkkioksi. Se oli kova palkinto siihen aikaan! 😀

Puhun videolla pestystä suolakeksistä ja syy siihen on, että tosiaan pesin keksin ennen videon kuvaamista. Kuvasin videon kahteen kertaa, sillä ensimmäisellä kerralla keksistä valui suolat silmiini! Harmi, että poistin tuon version, sillä siinä olisi ollut ainesta sellaiseksi Facebookissa kiertäväksi hauskaksi videoksi, kun juoksin salamana vessaan huuhtelemaan kirveleviä silmiäni. Toisella kertaa otin opikseni ja pesin  ensin keksistä suolat pois! 😀

PS. Naurattaa, että mä olen valittanut isosta nenästäni videoilla jo vuodesta 2012 lähtien…

PPS. Ikävöin mun vanhaa huonetta äidin luona!

Näiden menneiden aikojen muistelu ja pikku-Jannelle nauraminen on aika viihdyttävä! Mulla ois kauhea houkutus (vaikka tosin mua vähän pelottaaki) avata mun vanhat kuvakansiot ja etsiä myös sieltä teille vanhoja helmiä. Miltä tämä idea kuulostaa teistä?

18 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *