Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

KULTA TULI KOTIIN

marraskuu 22, 2017
Desenio alennuskoodi (4)

*Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa*

Mä olen iät ja ajat vannonut mustan, valkoisen ja harmaan nimeen, sekä osittain myös hopean. Nyt olen innostunut myös kullasta, mikä on outoa, vaikka varislintu, Naakka, olenkin. Aiemmin olen suorastaan vältellyt sitä. Syynä tähän päähänpinttymään on varmaankin joulu.

Mä en tiedä onko tämä ohi menevä vaihe, joten ajattelin aloittaa pienistä kultaisista yksityiskohdista, kuten kehyksistä. Ne on helpompaa ja edullisempaa pistää vaihtoon, kuin esimerkiksi kultaisilla jalaksilla varusteltu omaisuuden maksava marmoripöytä. Mulla on Deseniolta monia mustia ja valkoisia kehyksiä, sekä useita julisteita, joista olen tykännyt paljon, joten kysyin kiinnostaisikohan heitä tehdä kanssani yhteistyötä. He innostuivat ajatuksesta ja sain valita heiltä kultaisten kehyksien lisäksi myös muutaman kukka-aiheisen julisteen.  Tai siis olisin saanut valita mitkä tahansa julisteet, mutta nämä kauniit kukat kutsuivat minua. Jep, yllätyin hieman itsekkin tästä värikkäästä valinnasta. 😀 Aiemmin olen tilannut Deseniolta lähes vain graafisia julisteita, joita näkyykin kuvissa, mitkä otettu olohuoneen tauluhyllyistä. Kukka julisteet tulevat kivasti esiin tuolta vanhojen julisteiden joukosta.

Tulevana viikonloppuna on Desenion Black Weekend, missä on huikeita tarjouksia! Tätä huikeempi juttu on kuitenkin teille saamani alennuskoodi ”NAAGVIP”, jolla saatte -40% kaikista julisteista, sos! Alennus ei koske handpicked -julisteita, eikä kehyksiä. Koodi on voimassa vain 23.11. saakka.

Siirry Desenion sivuille!

Desenio alennuskoodi (3) Desenio alennuskoodi (1) Desenio alennuskoodi (2)

14 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *