Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: MIKÄ SUSTA TULEE ISONA?

joulukuu 5, 2017

*Kaupallisessa yhteistyössä HAMK:n kanssa*

Mua pyydettiin tutustumaan HAMK:iin eli Hämeen Ammattikorkeakouluun. Tartuin kutsuun mielelläni, sillä pari vuotta sitten tein kaksi videota eri koulutusaloista ja sain teiltä palautette, että niistä oli apua koulun ja ammatin valinnassa. Pääsin tutustumaan Bio- ja elintarviketekniikkaan, sekä konetekniikkaa ja oli mielenkiintoista kuullua itse opiskelijoilta heidä kokemuksiaan ja päästä myös näkemään heidän opiskelua läheltä. Päädyin itsekkin leipomaan kanelipullia sirkoista, kyllä niistä ötököistä ja ”pääsin” myös maistamaan tuotoksani. Tsekkaa video, mikäli alat tai ylipäätään opiskelu HAMK:ssa kiinnostaa. Toivottavasti videosta on sulle apua tulevaa yhteishakua ajatellen!

Tutustu Hämeen ammattikorkeakouluun
Tutustu bio- ja elintarviketekniikka
Tutustu konetekniikka

Tämän videon, kuten kaikkien joulukuussa 2017 julkaisemieni videoiden näyttökertoihin pohjautuva mainostulo (Google -tulo) lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tästä myöhemmin tulossa tarkempaa infoa! ♥

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *