Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TESTISSÄ ERILAISET JOULUHERKUT / LUUKKU 21

joulukuu 21, 2017

Viime syksyn ja tämän talven aikana olen vähentänyt haaste ja testi-videoiden kuvaamista, mutta tähän joulukalenteriin ne sopii mainiosti. Niitä onkin erityisen kiva päästä toteuttamaan tämän Joulukalenterin myötä. Meillä oli Valtterin kanssa vaikeuksia löytää kaupasta enää mitään joulutuotteita tähän videolla, joita ei olisi jo maistettu, mutta löydettiin vielä nämä muutamat tuotteet. Toivottavasti saatte tästä vinkkejä joulupöydän antimiin 😉

Tämän videon, kuten kaikkien joulukuussa 2017 julkaisemieni videoiden näyttökertoihin pohjautuva mainostulo (Google -tulo) lahjoitetaan kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tästä myöhemmin tulossa tarkempaa infoa! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *