Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

KYSY

tammikuu 7, 2018
Editoitu-2087

Ajattelin toteuttaa vanhan kunnon Kysy -postauksen, sillä en edes muista milloin olen tällaisen toteuttanut. Ideana siis se, että voitte laittaa kysymyksiä mulle tän postauksen alle mihin tahansa aiheeseen liittyen, kuten parisuhde tai työ. Mä ensi viikon aikana valkkaan sieltä parhaat kysymykset ja vastaan niihin omassa postauksessaan tai ehkä useammassakin postauksessa. Joten virittäkäähän aivonystyränne ja laittakaa näppäimistö laulamaan, sillä nyt voitte kysyä multa mitä tahansa.

P.S. Muistatteko, kun aikoinaan bloggaajat (kuten allekirjoittanut) otsikoi tällaiset postaukset aina: ”KYSY! ASK! FRÅGA!”. Tää tuli mulle tätä postausta otsikoidessa mieleen, mutta tyydyin nyt kuitenkin yhteen kieleen tällä kertaa, haha. Mikäköhän idea tuossa oli takana, sillä vaikka lukiat olisi eri kielisiä, pelkästään englanti olisi riittänyt. Nuo huutomerkit joka sanan jälkeen oli myös pakolliset 😀

98 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *