Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: MEIKKAAN MUMMON / SENIORIT SOMESSA

tammikuu 16, 2018

Tää video on kuvattu viime syksynä, kun kuvattiin Seniorit Somessa uutuus TV-sarjaa. Sarjassa seitsemän tubettajaa esittelee ja opastaa senioreita digitaalisen maailman saloihin eli käyttämään internettiä, sovelluksia ja laitteita tulostimesta tablettiin. Me jokainen tubettaja ollaan saatu omat ikäihmiset koutsattavaksi. Seniorit ovat 74-91-vuotiaita ja osa heistä on mukana yksin ja osa yhdessä. Mä oon kuitenkin mukana kahdessa jaksossa, sillä pääsin opastamaan yhtä yksin mukana olevaa senioria (Svante, 78), sekä yhtä paria (Lea, 74 ja Pentti, 91).

Sarja starttaa YLE TV1:llä ensi torstaina 18.1. klo 20 mun, Lean ja Pentin jaksolla. Viikkojen aikana, kun opetin Leaa ja Penttiä, saatiin idea kuvata yhdessä tällainen video, missä yritän meikata Lean, kuten meikkaisin 20-vuotiaan. Lea nimittäin harmitteli, kun kaikkialla toitotetaan, että senioreille ei sovi näyttävä meikki, eivätkä he saa tehdä rajauksia. Lea taas tykkää meikeistä, ja hänen mielestään jokaisen kuuluu saada meikata kuten haluaa.

Lea ja Pentti ovat ihan huikean ihania tyyppejä, kuten tulette tältä videolta varmasti huomaamaan. Meidän jaksossa on siis varmasti luvassa paljon naurua ja kommelluksia, joten muistakaa virittää telkku taajuuksille ensi torstaina! 😉

Mun ja Svanten jakso tulee puolestaan ulos 15.2. Lisää infoa sarjasta ja esitysajoista löydät alla olevista linkeistä.

Mun blogipostaus sarjasta

Seniorit Somessa tiedote

11 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *