Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: YSTÄVÄNPÄIVÄ MEIKKI

helmikuu 13, 2018

Joko teillä on ystävänpäivä sunnitelmia? Me ajateltiin kiireisen vuoden alun vuoksi ottaa Valtterin kanssa rennosti, nauttia toisen läsnäolosta ja mennä perinteisemmän kaavan kautta. Suunnitelmissa on siispä ravintolaillallinen ja leffaa eli tänä vuonna ei ole tiedossa yllätysmatkoja, kuten viime ystävänpäivänä. Ei haluttu kiireen keskellä ottaa turhaa stressiä ohjelman suunnittelusta ja lahjoista, kuten ei pitäisikään. Kaikkia lahjojen kanssa stressaavia tahdonkin muistuttaa, että tärkeintä ystävänpäivässä on se kenen seurassa saat sen viettää.

Ystävänpäivästä, sekä juuri postissa saapuneista Jeffree Star Cosmetics 24 Karat ja Androgyny paleteista inspiroituneena päätin toteuttaa tällaisen Ystävänpäivä Meikki -videon. Kuten Jeffreen paleteissa yleensäkin, myös näissä on upea pigmentti! Androgyny paletissa on todella monipuolisesti erilaisia sävyjä, joten tulen varmasti tekemään sillä muitakin lookkeja ainakin tänne blogin puolelle. Itse asiassa olen harkinnut, että voisin alkaa kuvaamaan lookkejani useammin tänne blogin puolelle kuvien muodossa, koska meikkivideot viikottain voi olla hieman liian työläitä mulle kuvata ja editoida ja liikaa myös teille. Mutta tosiaan tällaista olen mietiskellyt 🙂

Ihanaa ystävänpäivää just sulle! ♥

|TUOTTEET|

LOREAL PARIS / Infallible Primer Matte Base
LOREAL PARIS / Infallible Total Cover Concealer Palette
LANCOME / Teint Idole Ultra 24H Long Wear Foundation
LANCOME / Effacernes Concealer
ANASTASIA BEVERLY HILLS / Contour Kit
GRIMAS / Transparent Powder
NYX PROFESSIONAL MAKEUP / Studio Finishing Powder
MAC COSMETICS / Mineralize Skinfinish (Lightscapade)
BENEFIT / ka-BROW! eyebrow cream-gel color / sävy 1
BENEFIT / precisely, my brow eyebrow pencil / sävy 2
BENEFIT / gimme brow volumizing eyebrow gel / sävy 1
JEFFREE STAR COSMETICS / Androgyny Eye Shadow Palette
JEFFREE STAR COSMETICS / Skin Frost Pro Palette / 24 Karat
URBAN DECAY / All Nighter Setting Spray
EYLURE / Volume Lashes 107
YSL / The Shock Volumizing Mascara

Jeffree Star (3) Jeffree Star (1)

4 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *