Skrollaa alas
en
fi

MEIKKI SILMIEN VÄRIN MUKAAN

maaliskuu 2, 2018
Jeffree Star Smashbox green makeup (4)

Aiemmin jo vihjailin, että ajattelin kuvata meikkejäni jatkossa tänne blogin puolelle ja nyt on aika laittaa se käytäntäntöön. Olen viime aikoina saanut ja ostanut useita uusia tuotteita, joten testasin samalla niitä. Juuri saamistani JSC:n ja Sigma Beautyn monipuolisista luomiväripalettien sävyistä sain hauskan idean tehdä meikin silmieni värin mukaan eli käyttää samoja sävyjä, mitä silmistäni löytyy.

Mun silmät ovat hyvin tavanomaisen näköiset, joten en niistä ole koskaan saanut erityisemmin kommenttia tuntemattomilta. Edes mua iskiessä, kukaan ei ole kliseisesti kehunut silmiäni. 😀 Muutama erittäin läheinen ystävä ja Valtteri ovat kuitenkin kommentoineet silmiäni erikoisen värisiksi, sillä niistä löytyy oranssia, ruskeaa, vihreää ja aivan ulkoreunoilta vähän sinistä. Niinpä menin silmissä näillä sävyillä, sekä lopuksi oli tottakai pakko laittaa vähän jotain kimallusta liikkuvalle luomelle.  Siihen toimi loistavasti L’Oréal Paris Infallible Merry Metals Eye Paint, josta käytin toista sävyä myös uudenvuoden lookissani. Totesin jo silloin videolla, että tuote on super pigmenttinen ja helppo häivyttää. Huulille kokeilin ensimmäistä kertaa Smashboxin nestemmäistä Always On Matte -huulipunaa ja kuten kuvistakin näkee, ainakin tämä uusi upea vihreä sävy tarvii alle toisen tuotteen. Pohjatuotteista vielä mainittakoon, että testasin ensimmäistä kertaa myös YSL:n Encre De Peau All Hours -meikkivoidetta ja olen shokissa! Olen löytänyt kilpailijan paljon hehkuttamalleni Lancomen Teint Idole Ultra 24H Long Wear -meikkivoiteelle. Kun olen testannut tätä pidempään kerron, onko Lancome nyt jyrätty. 😉

|TUOTTEET|

Pohja
LOREAL PARIS / Infallible Primer Matte Base
LOREAL PARIS / Infallible Total Cover Concealer Palette
YVES SAINT LAURENT / Encre De Peau All Hours Foundation (B 20)
LANCOME / Effacernes Concealer (Beige Naturel 15)
SMASHBOX / Step-By-Step Contour kit
GRIMAS / Transparent Powder
NYX PROFESSIONAL MAKEUP / Studio Finishing Powder
MILANI / Baked Blush (Luminoso 05)
JEFFREE STAR COSMETICS / Skin Frost Pro Palette 24 Karat (Legendary & Sarcophagus)
URBAN DECAY / All Nighter Setting Spray

Silmät
NYC PROFESSIONAL MAKEUP / Precision Brow Pencil (Blonde)
JEFFREE STAR COSMETICS / Androgyny Eye Shadow Palette (Charm, Military & Poison)
SIGMA BEAUTY / Warm Neutrals Volume 2 Eyeshadow Palette (Fool’s Gold)
LOREAL PARIS / Infallible Merry Metals Eye Paint (Diamond)
LOREAL PARIS / Infaillible Gel Crayon (Back to Black 01)
NYX PROFESSIONAL MAKEUP / Epic Ink Liner (Black)
LOREAL PARIS / Mega Volume Miss Baby Roll black -maskara
EYLURE / Most Wanted (#feedtheneed)

Huulet
SMASHBOX / Always On Matte Liquid Lipstick (Kale My Vibe)

Jeffree Star Smashbox green makeup (5) Jeffree Star Smashbox green makeup (3)

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *