Skrollaa alas
en
fi

MAYBELLINE X GIGI HADID + ARVONTA

maaliskuu 19, 2018
maybelline-gigi-collection (2)

Sain tovi sitten valita House Of Brandon -verkkokaupasta meikkejä. Silmääni osui heti Maybelline X Gigi Hadid -kokoelman tuotteet, joita olen halunnut testata niiden julkaisusta (viime vuoden lopusta) saakka. Valitsinkin sieltä alla olevassa kuvassa näkyvät tuotteet, joita testasin nyt ensimmäistä kertaa ja tein samalla tämän postauksen lookin. Tässä tulee meikkiksen ensimmäiset fiilikset tuotteista YouTubesta tuttujen First Impressions -videoiden hengessä.

Edit-9481

08 Liquid Strobe Cool -hohdevoide – Moni levittää hohdevoiteet meikkivoiteen alle ja näin tein tein myös itse aikoinaan. Nykyään levitän hohdevoiteet ja -tipat meikkivoiteeseen, koska huomasin että eihän se hohto näy sieltä meikkivoiteen alta minnekkään. Etenkin jos meikkivoidetta tuputtaa pärstää litroittain, kuten allekirjoittanut. Meikkivoiteena mulla oli L’Oréal Paris True Match, eikä mun meikkipohja ole ikinä näyttänyt niin hyvältä kuin tällä kombolla!

Jetsetter Palette -luomiväri- ja korostuspaletti – En ole matkalle tarkoitettujen palettien suuri fani. Ne on näppäriä kokonsa puolesta, mutta yleensä sävyt eivät ole meikäläisen mieleen, enkä tiedä kuvittelenko niissä olevan yleensä myös huonommat pigmentit. Tässä paletissa pigmentit ovat ihan kohdillaan, mutta luomivärien sävyt ovat ehkä turhan pelkistettyjä makuuni. Tästä syystä silmämeikkiin käytin eri palettia. Paletin oikeassa laidassa olevat varjostus- ja korostussävyt puolestaan ovat mielettömiä! Highlighterin koostumus on ihanan vahamainen, joten sillä sai kauniin kuulaan meikkipohjan aikaiseksi. Poskipunassa on ihana sävy ja sopiva pigmentti. Etenkään poskipuna ei saa mun (poskipunaa hieman vierastavan) mielestä olla liian pigmenttinen, koska muuten saattaa tulla kaaos. Kuten palettien mukana tulevat siveltimet yleensäkin, myös nämä tämän paletin siveltimet jäivät käyttämättä.

15 Eye Shadow Warm -luomiväripaletti – Yhteistyö kokoelmaan kuuluu neljä erilaista luomiväripalettia, mutta tämä kyseinen paletti miellytti eniten omaa silmääni. Ihanista lämpimistä sävyistä löytyy sopivan pigmenttiset mattasävyt ja shimmerit näyttävämpäänkin silmämeikkiin. Itse käytin luomivakoon paletin tumminta sävyä, minkä häivytin liikkuvalle luomelle. Häivyttämiseen käytin kahta vaaleampaa mattasävyä. Lopuksi levitin liikkuvan luomen sisäosaan peitevoiteen ja sen päälle pronssisen sävyn. Lookin viimeistelin lisäämällä ihan luomen sisäkulmaan kullan sävyistä shimmeriä. Olen todella tyytväinen silmämeikkiin ja voinkin suositella palettia ihan ylipäätään, mutta myös erinomaisena palettina matkoille. Se nimittän on kooltaan p-a-l-j-o-n pienempi kuin, miltä kuvissa näyttää. Olin suorastaan shokissa kun avasin sen paketista. Sen vieressä olevasta ripsarista saa hyvin osviittaa paletin todellisesta koosta.

maybelline-gigi-collection (3)

06 Gel Eyeliner – Tein tällä rajaukset alas vesirajaan ja tämä tuote tulee käyttöön ehdottomasti myös jatkossa. Koostumus on pehmeän voidemainen, joten tätä oli miellyttävä käyttää. Mulla on todella herkät silmät, mitkä yleensä ärtyy vesirajaan piirtäessä, mutta tästä kyseisestä rajauskynästä ei ärtynyt lainkaan.

29 Winged Mascara -maskara – Mä pahoittelen heti alkuun, että ette näe ripsarin antamaa lopputulosta. Mä en vaan osaa elää ilman ripsiä. Tällä kertaa mä jopa yritin valita täysin huomaamattomat ripset ja no tämä tapahtui… Tosiaan vaikka käytänkin tekoripsiä laitan aina ennen tai jälkeen (vähän fiiliksestä riippuen) niiden kiinnittämistä ripsarin, koska näin omat ripset hukkuu ja kiinnittyy paremmin tekoripsiin. Tämän kyseisen ripsarin kaartuvan harjan mallista tykkäsin erityisen paljon. Sillä sai siististi levitettyä ripsarin myös sisä- ja ulkokulmaan. Itse koostumus oli myös mun makuun, koska sitä sai kasattua ripsiin ilman, että ripset tarttuvat yhteen. Mun alaripset ei ole koskaan näyttänyt näin tuuheilta! Maybellinen ripsivärit ei petä koskaan.

24 Matte Lipstick Lani -huulipuna – Tässä se on! Täydellisen punainen huulipuna nimittiäin. Huulipuna levittyy huulille hyvin pehmeän koostumuksen myötä ja vaikka lopputulos on matta, ei se tee huulista kuivan näköisiä tai tuntuisia.

27 Lip Liner Lani -huultenrajauskynä – Kuten huulipunissa myös rajauskynissä koostumus on pehmeän kermianen eli kynä levittyy huulille nätisti. Pisteet myös kätevästä pakkauksesta, missä tuotetta saa esiin näppärästi kynää pyörittämällä. Mä meinaan vihaan kynien teroittamista.

Edit-9487

Lopputulemana sanon, kuten aina aiemminkin, että kaikilla brändeillä ja kaikissa kokoelmissa on tuotteita, mitkä toimii ja mitkä ei toimi. Aina kannattaa myös muistaa, että se mikä ei toimi mulla ei tarkoita etteikö se toimisi sulla ja toisin päin. Omat TOP3 -suosikkini näistä tuotteista ovat Liquid Strobe Cool -hohdevoideWinged Mascara -maskara ja Matte Lipstick Lani -huulipuna. Maybelline X Gigi Hadid -sarjan meikit on siirtynyt nyt aleen, joten mikäli kyseisiä tuotteita hamuatte kannattaa klikata ne pian ostoskoriin. Sain House Of Brandonilta luvan arpoa teille myös kaksi 50€ lahjakorttia, millä voi shoppailla niin meikkejä kuin vaatteitakin heidän verkkokaupassaan, joten jätä kommenttia ja osallistu!

|ARVONNAN OSALLISTUMISOHJEET|

Kommentoi alle mikä on ollut sun suosikkisi tällaisista meikkibrändien ja julkisuudenhenkilöiden yhteistyökokelmista. Jos sulla ei ole suosikkimallistoa niin kommentoi alle suosikki meikkituotteesi.

Muista täyttää sähköpostikenttä, jotta saan voittajaan yhteyden. Sähköpostia ei julkaista.

Osallistumisaikaa on 19-25.3.2018

*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

maybelline-gigi-collection (1)

194 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *