Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

VIIKONLOPPU IGLUSSA

huhtikuu 30, 2018
blogiglass igloo finland (5)

Viikko takaperin mulla sattui olemaan vapaa viikonloppu, mutta puolestaan Valtterilla oli hommia NYX Nordic Face Awardsien parissa. Täytyy muuten tässä välissä sanoa näin vierestä seuranneena, että siinä on kisa, mikä vaatii enemmän kuin osaisi kuvitella. Kisan ajaksi kirjaimellisesti täytyy pysäyttää koko muu elämä, sillä meikkilookkien suunnittelu, toteutus ja videoiden editointi vie useita päiviä. Nostankin hattua Valtterille, sillä hän on tehnyt mielettömästi työtä pärjätäkseen kisassa ja se on onneksi myös kantanut hedelmää ja Valtteri on jo TOP 15:ta joukossa! Mutta asiasta kukkapurkkiin olen viime syksystä saakka tahtonut tehdä Valtterin kanssa reissun Leville ja yöpyä siellä sijaitsevissa lasi-igluissa, mutta aikatalu ei ole antanut myöten. Näin kävi myös tuolloin viikko takaperin, joten päätin lopulta kysyä mukaan isosiskoni. Iglut kun olivat tuolloin toiseksi viimeistä viikkoa auki, ennen kuin ne siirtyvät kesäkauden ajaksi tauolle, joten muuten reissu olisi siirtynyt syksyyn.

 

blogiglass igloo finland (4) blogiglass igloo finland (8)

Viikonloppu Levin kauniissa maisemissa oli rentouttava ja oli ihana viettää aikaa siskoni kanssa, sekä myös pikkuserkkuni, joka yöpyi toisena yönä kanssamme iglussa. Igluilta on hieman matkaa Levin keskustaan, mutta se taittuu helposti omalla autolla, taksilla tai Levin Iglujen -sivuilta varattavalla kuljetuspalvelulla. Iglujen kylppäreistä tai keittokomeroista ei juurikaan löydy netistä kuvia, mutta tällaiset tosiaan igluista löytyy ja vieläpä erittäin siistit ja hyvin varustellut. Tosin meillä tuli pieni ongelma ensimmäisessä iglussa kylpyhuoneen putkien kanssa, sillä ne eivät vetäneet, mutta tällaiset ongelmat on ymmärrettäviä etenkin tällaisessa turistien suosikkikohteessa. Tuttuni nimittäin työskentelee eräässä hotellissa ja häneltä on kuullut tarinoita siitä, mitä eriäisempiä asioita turistit vetävät vessanpöntöstä. Mainittakoon yhtenä esimerkkinä juomapullo… Meille kuitenkin järjestettiin heti toinen iglu ja saimme myös kyseisessä ongelmatilanteessa todella hyvää palvelua. Toisena iltana, kun olimme illastamassa siskoni kanssa Levin Iglujen Aurora Sky ravintossa (oli muuten hyvät ruoat, vaikka ne eivät olleetkaan perinteismpiä Lapin makuja), kaikki kolme meitä palvellutta tarjoilijaa vielä erikseen pahoitteli tilannetta iglun vaihdon suhteen, kun olivat kuulleet siitä muilta työntekijöiltä.

Kaikin puolin viikonloppu oli onnistunut, mutta mikä voisikaan mennä pieleen, kun viettää aikaa parhaassa seurassa ja majoitus on näin ainutlaatuinen. Todellakin tarvitsin tämän reissun ennen seuranneen viikon kiireitä. Kiitos Levin Igluille ja Elämyslahjoille, että tarjosivat meille tämän elämyksen.  Jos siellä ruudun toisella puolella on joku jota kiinnostaa yöpyä igluissa, kannattaa varaus tehdä hyvissä ajoin ja voitkin ostaa elämyksen täältä. Ehdottomasti aion syksyllä tehdä uuden reissun Leville, sillä näkymät Lapissa yleensäkin, mutta myös Iglusta ovat varmasti upeat ruska-aikana.

blogiglass igloo finland (1) blogiglass igloo finland (6) blogiglass igloo finland (7)

6 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *