Skrollaa alas
en
fi

EN KOSKAAN

6 kesäkuun, 2018

Koskaan ei pitäisi sanoa ei koskaan, mutta nyt sanon sen kymmenelle asialle…

En koskaan voi ymmärtää ihmistä, joka kannattaa homojen eheyttämistä tai rinnastaa homouden huumeiden käyttöön. Viitaten siis Pori Jazzien uuden toimitusjohtajan Aki Ruotsalan tämän päivän lausuntoihin. / Edit: Tämän postauksen kirjottamisen aikana Aki Ruotsalasta tulikin entinen toimitusjohtaja ja hyvä niin. Ihminen joka haluaa manipuloida nuorten oman seksuaali-identiteetin tutkimista (mikä ilman tällaisiakin ihmisiä on jo monelle tarpeeksi rankkaa ja vaikeaa) ei ole pätevä toimimaan toimitusjohtaja.

En koskaan enää söisi tai edes maistaisi rössypottua! Rössypottu on Oulun perinneruoka eli se on veripaltusta, perunoista, sekä sianlihasta valmistettava keitto. Pelkkä ajatus saa sen oksettavan hajun ja erittäin epäedustavan ulkonäön mieleeni. Kaikki lapset ja suurin osa aikusistakin vihasi tätä keittoa, joten en ymmärrä miksi tätä ”herkkua” oli tarjolla koulussa lähes viikottain.

En koskaan voisi lyödä ketään.

blogikirsikkapuu (3)

En koskaan tupakoisi tai käyttäisi muita päihteitä kuin alkoholia. Sitäkin juon harvoin, yleensä ruokaillessa tai joissain erityisissä tilaisuuksissa. Se riittää minulle hyvin.

En koskaan voisi muuttaa pienempään asuntoon kuin nykyinen kolmiomme. Vaikka asuntomme näyttää kuvissa skanidinaaviseen tyyliin suht minimalistiselta, todellisuudessa tunnun hukkuvani tähän tavaran määrään. Ollaankin Valtterin kanssa katsottu sivusilmällä uutta kämppää, jossa olisi vielä yksi huone lisää, mutta se ei taida ratkaista perimmäistä ongelmaamme. Luulen, että mitä isompi asunto niin sitä enemmän kertyy taravaraakin eli olisi vain lopetettava tämä tavaran hamstraaminen.

En koskaan voisi mielistellä ihmisiä. Tällä alalla pärjää mielistelemällä ihmisiä ja tiedän monia jotka mielistelevät ihmisiä, joista eivät pidä, mutta tietää hyötyvänsä heistä. Olen aina kaikille kohtelias, mutta en osaa mielistellä. Ehkä syynä on Lappi taustani, sillä lappilaiset ovat tunnetusti suorasanaisia ja rehellisiä. 😉

En koskaan haluaisi vain yhtä lasta. Minulla on neljä sisarusta ja on vaikea kuvitella millainen lapsuuteni olisi ollut ilman heitä, elämäni tärkeimpiä ihmisiä.

blogikirsikkapuu (4)

En koskaan ostaisi keltaista vessapaperia. Sen lisäksi, että se on aivan järjettömän ruman näköistä, se on myös erittäin epämiellyttävä käyttää. Kun näen jossain keltaista vessapaperia ja vieläpä asetettuna telineeseen väärinpäin (niin että paperi valuu seinää pitkin) sydämeni jättää lyönnin välistä.

En koskaan voisi matkustaa julkisissa kulkuneuvoissa pummilla. Saisin jännityksestä sydänkohtauksen ja monesti onkin sydän pompannut kurkkuun kun olen metrossa istuessa tajunnut, että kausikortistani on loppunut aika. Sitten ei ole auttanut kuin paniikissa näpytellä puhelinlippu ja hikikarpalot otsalla odottaa sen latautumista ja toivoa, että jostain ei syöksy lipuntarkastaja.

En koskaan voisi ostaa kaupasta pussillista salmiakkia tai lakritsia. En vihaa niitä, muutta ne eivät ole suosikkejani. Karkin suhteen olen muutenkin melko valikoiva, joten en tästä syystä ole aikusiällä kertaakaan ostanut kaupasta karkkipussia.

blogikirsikkapuu (2)

Tsekkaa mun aiemmat asut ja klikkaa tästä!

|PÄIVÄN ASU|

|T-PAITA| Asos
|TAKKI| Acne
|HOUSUT| Topman
|KENGÄT| Vans

Kuvat: Valtteri Sandberg

blogikirsikkapuu (1)

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *