Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

MILLAINEN MIEHEN PITÄÄ OLLA? / OLOHUONE -PODCAST

kesäkuu 15, 2018
Olohuone-coverkuva02

Mediassa tuodaan usein esiin naisten monimuotoisuutta. Monissa mainoskampanjoissa poseeraa naiset ylistämässä erilaisuuttaan, ensimmäinen on laiha, toinen isokokoinen, kolmas tatuoitu ja neljäs meikitön. Miehet ovat mainoksissa aina samasta muotista veistettyjä, lihaksikkaita ja pelottomia. Miehet ja miehisyys nähdään usein yhdenlaisena, vaikka kaikki miehet ovat naisten tavoin erilaisia.

Jaksossa keskustellaan Valtterin kanssa siitä, kuinka huolestuttavan kapeakatseinen nyky-yhteiskunnan muovaama mieskuva on. Valtteri paljastaa siitä seuranneen hänelle jopa niin pahaa ahdistusta, että sai sen myötä vapautuksen asevelvollisuudesta. Kerrotaan jakossa meidän omasta miehisyys käsityksestä ja siitä, kuinka se on muovautunut iän myötä. Pohditaan mikä tekee miehestä lopulta miehen.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme, jossa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

25 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *