Skrollaa alas
en
fi

TULOEROT PARISUHTEESSA / OLOHUONE -PODCAST

20 syyskuun, 2018
Olohuone-coverkuva02

Hei ihana! Nyt on aika palata taas podcastinkin osalta kesälomilta. Miten parisuhde toimii, kun tuloerot ovat saman talouden jakavien välillä 70 000 euroa vuodessa? Jaksossa avaudutaan tuloeroista aiheutuvista riidoista ja kerrotaan miten meidän taloudessa raha-asiat hoidetaan. Elääkö toinen toisen kustannuksella vai hoidetaanko molemmat omat kulumme itse?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

27 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *