Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: ASUNNON ESITTELY / 74m²

30 syyskuun, 2018

Lähes kolme vuotta ollaan Valtterin kanssa asuttu tässä kolmiossa Helsingissä. Tätä asuntoa ennen asuttiin puoli vuotta meikäläisen miniyksiössä, joten periaatteessa tämä on meidän ensimmäinen yhteinen koti. Ollaan viihdytty tässä asunnossa todella hyvin, mutta kuten ehkä oletkin jo kuullut niin me muutetaan joulukuussa uuteen asuntoon. Muuton syy on lähinnä se, että tarvitaan lisää työtilaa, mutta samalla on ihana päästä aloittamaan sisustusprojekti puhtaalta pöydältä. Tähän asuntoon muutaessa mä vasta etsin omaa tyyliäni sisustaa ja se näkyykin meidän sisustuksessa muunmuassa muutamina huonekaluina joita en enää ostaisi.

Vaikka pian asutaan ihan eri asunnossa ja kaupungissa niin päätin kuvata tämän videon, sillä tällaista videota olette asunnostamme toivoneet muuttopäivästämme saakka. Halusin myös taltioida tämän meidän kodin videomuotoon muistoksi mulle ja Valtterille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *