Skrollaa alas
en
fi

VIDEO: TESTISSÄ MEIDÄN INHOKKI & SUOSIKKI HERKUT / #SQUADSUNDAY

lokakuu 7, 2018

Kuvattiin Valtterin, Ainon ja Sinin kanssa meidän kaikkien kanaville yhteisvideot. Vaikka herkkujen maistelu videot ei ole enää mun kanavan juttu, on niitä kuitenkin kiva toteuttaa välillä spesiaalimmissa tilanteissa, kuten nyt. Tällä videolla maistetaan toistemme inhokki ja suosikki herkkuja. Hassua miten erilainen maku ihmisillä voi olla, sillä esimerkiksi Valtterin suosikki herkku sai Sinin lähes oksentamaan… Toivottavasti diggaatte tällaisesta hieman rennommasta videosta, mikä on vain meidän kaveriporukan turhaa sekoilua. 🙂

Kerro kommentteihin pitäisikö meidän kuvata enemmän yhteisvideoita tällä meidän porukalla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *