Skrollaa alas
en
fi

OLISINPA TIENNYT TÄMÄN ENNEN KUIN… / OLOHUONE -PODCAST

lokakuu 20, 2018
Olohuone-coverkuva02

”…laitoin karvanpoistovaahtoa genitaalialueelleni”, toteaa Valtteri tämän kertaisessa jaksossa. Tässä jaksossa puhutaan asioista, jotka tekisimme toisin, jos voisimme kelata ajassa taaksepäin. Olen sitä mieltä, että jossittelu ei auta, mutta välillä on hauska miettiä jälkiviisaana omia kommelluksia. Jaksossa kerron muun muassa epämukavasta yllätyksestä leikkaussalissa ja Valtteri puolestaan haluaa varoittaa aknen kanssa kamppailevia eräästä asiasta.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

8 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *