Skrollaa alas
en
fi

OLOHUONE -PODCAST: KAUPALLISET YHTEISTYÖT ÄRSYTTÄVÄT

marraskuu 1, 2018
Kansikuva

Sain huomautuksen Mainonnan Eettiseltä Neuvostola viime vuonna. Muunmuassa tästä puhutaan tämän kertaisessa jaksossa Valtterin ja Henryn kanssa, kun käsitellään kaupallisia yhteistöitä ja niistä syntyvää ärsytystä. Pyydettiin Jodelissa teiltä aiheeseen liittyen kysymyksiä ja kommentteja ja nyt me vastataan niihin täysin ilman suodattimia, rehellisesti. Paljastetaan miksi yhteistöistä saaduista palkkioista vaietaan ja puhutaan piilomainontaa harjoittavista artisteista ja julkkiksista.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *