Skrollaa alas
en
fi

HÄÄSUUNNITELMAT, LAPSET JA ASUNNON OSTO / OLOHUONE -PODCAST

maaliskuu 21, 2019
Olohuone-coverkuva02

”Milloin häät?”

”Haluatteko lapsia?”

”Millon ostatte oman asunnon?”

Kuullaan näitä kysymyksiä Valtterin kanssa yhä useammin, eikä ihme sillä tuleehan meillä ensi kesänä jo seitsemän yhteistä vuotta täyteen, hurjaa! Viimeksi kuultiin nämä kysymykset hetki sitten eräissä sukujuhlissa, mutta saadaan näistä aiheista usein myös teiltä kommentteja. Päätettiin siispä Valden kanssa avata teille meidän tulevaisuudensuunnitelmia ja vastata samalla näihin kolmeen polttavaan kysymykseen. 🙂

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

9 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *