Skrollaa alas
en
fi

MUSTETTA HIUKSISSA JA TUUBIHUIVIN PALUU – JÄRKYTTÄVIMMÄT TYYLIMOKAMME / OLOHUONE -PODCAST

huhtikuu 4, 2019

Kaupallinen yhteistyö: Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger x coca cola4

Oranssi meikkivoide, imagolasit, karvalakit ja olemattomiin nypityt kulmakarvat. Vieläkö muistat nämä teinivuosien painajaiset? Tämän kertaisessa podcast -jaksossa muistellaan Valtterin kanssa näitä ja monia muita tyylimokia, joita toisella meistä on mahtunut matkaan hieman toista enemmän. Keskustellaan myös siitä mitä pukeutuminen meille merkitsee, sekä oman tyylin löytämisestä. Jaetaan lisäksi jaksossa ajatuksia tämän hetken trendeistä ja siitä mitkä niistä meitä sytyttää ja mitkä taas ei.

Tommy Hilfiger x coca cola5

Me molemmat olemme innoissamme siitä, että ysäri on tullut takaisin, mutta nyt myös 80 -luku on in. Tommy Jeans ja Coca-Cola julkaiseekin huomenna heidän yhteistyömalliston, jossa on vahvasti vaikutteita kasarilta. Itse asiassa Tommy Hilfiger (kyseinen henkilö siis) suunnitteli kyseisen malliston Coca-Colalle jo 80 -luvulla ja nyt se on julkaistaan tähän päivään muokattuna. Me Valtterin kanssa päästiin jo kurkkaamaan mallistoa, jossa on väriä ja luonnollisesti paljon isoja printtejä. Mallistoon kuuluu useita erilaisia t-paitoja, collareita, huppareita ja shortseja, sekä nähtiin vilaus ainakin yhdestä mielettömän upeesta takista. Näissä postauksen kuvissa näkyy vain meidän suosikkipaidat mallistosta, mutta @olohuonepodcast Instagram Storyyn laitettiin useampia pomintojamme mallistosta.

Tommy Jeans X Coca-Cola mallisto tulee myyntiin Helsingin Kampin Tommy Hilfiger myymälään  huomenna 5.4., joten jo sitten sieltä voi käydä kurkkaamassa koko malliston. Tämän uuden malliston kunniaksi Tommy Hilfigerin ja kokiksen suuret ystävät eli minä ja Valtteri päästään pitämään meidän ensimmäinen Olohuone -meet&greet, iik! Miitti on lauantaina 6.4. klo 11-13 Kampin Tommy Hilfiger myymälässä, joten tervetuloa juttelemaan meidän kanssa kasvotusten ja shoppailemaan samalla tätä upeaa mallistoa. Odotetaan super jännittyneinä tulevaa lauantaita ja toivotaan, että mahdollisimman moni myös aikuisista seuraajista uskaltautuisi paikalle, sillä kaikenikäiset ovat tervetulleita. Ihanaa päästä vaihtamaan ajatuksia kasvokkain, sillä keskustelu mikin kautta on aika yksipuolista. 🙂

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Acastin, iTunesin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *