Skrollaa alas
en
fi

VASTAUKSIA TEIDÄN KYSYMYKSIIN

17 huhtikuun, 2019
lappi3

Mitä sulle kuuluu just nyt?

Erittäin hyvää, kiitos ja nyt on muutenkin sellainen kutkuttelevan jännittävä fiilis, sillä on paljon asioita tapahtumassa! Ensinnäkin kesä on tuloillaan ja siinä eniten odotan ehdottomasti festareita, mökkeilyä ja jäätelöä. Kesää ennen on kuitenkin tiedossa Valtterin kanssa reissu Lontooseen ja meidän tuparit. Podcastin suhteen käytiin viime viikolla yhdessä todella tärkeässä ja antoisassa palaverissa ja toivotaan Valtterin kanssa, että se kantaisi hedelmää. Toukokuussa julkaisen teille pienen yllärin YouTuben puolella ja jo tämän kuun lopussa mulla aloittaa työntekijä, joka auttaa mua aina maanantaisin. Olen todella innoissani näistä ja monista muista jutuista, joita on tiedossa.

Mielenkiintoisin yhteistyö?

Vaikea sanoa, että mikä olisi ollut mielenkiintoisin yhteistyö, mutta oltiin Valtterin kanssa todella häkeltyneitä siitä, että Tommy Hilfiger halusi työskennellä meidän kanssa. Kyseessä on kuitenkin iso brändin, josta me molemmat pidetään todella paljon ja joka ei hirveästi ole tehnyt yhteistyötä vaikuttajien kanssa Suomessa. Siitä tulee aina itselle erityisen hyvä ja onnistuntu mieli, kun pääsee työskentelemään tämän mittakaavan brändien kanssa. Toivon, että päästään tulevaisuudessakin toteuttamaan heidän kanssa jotain spessumpia juttuja, kuten se parin viikon takainen meet&greet.

Mielipide siitä, että jotkut vaikuttajat puhuu ilmastoasioista, mutta samaan aikaan he matkustelevat paljon ja kulutuksen määrä on muutenkin kuten vaatteiden osalta suuri?

Jokaisella on oikeus puhua ilmastonmuutoksesta olipa henkilön kulutustottumukset minkälaiset tahansa, sillä aina on hyvä kun ilmastoasioista keskustellaan. Mutta jos vaikuttajan teot ei vastaa hänen puheitaan tai niiden välillä on ristiriita niin kyllä se laskee mun arvostusta kyseistä vaikuttajaa kohtaan. Mä arvostan vaikuttajia, jotka eivät puhu ilmastoasioista vain kiillottaakseen sädekehäänsä vaan joille asia on niin merkittävä, että ne haluaa puheen lisäksi tehdä myös tekoja ja näyttää esimerkkiä muille.

Parisuhdevinkki, jonka olet oppinut kantapään kautta?

Mykkäkoulu ei auta. Mä olen pienestä asti ollut sitä tyyppiä, joka loukkaantuessa tykkää näyttää sen ulospäin pitämällä mykkäkoulua. Parisuhteessa se ei auta, sillä Valtteri ei edes koskaan huomaa, että mä yritän pitää mykkäkoulua tai sitten hän vain ei reagoi siihen tietoisesti mitenkään vaan kerrankin kun voi hän nauttii autuaasta hiljaisuudesta. 😀 Siinä mä sitten taistelen loppu päivän kiusausta vastaan, kun en voi kertoa mun hauskoja vitsejäni. No ei vaan näin ihan vakavasti sanottuna mä oon oppinut sen, että omista fiiliksistä ja tunteista kannattaa sanoa suoraan just siinä hetkessä, eikä jälkikäteen.

lappi1

Miten oot niin hyvä sisustamaan?

Kiitos! Ihana kysymys. 🙂 Mä myönnän olevani taitava sisustamaan omaa kotiani, mutta en rehellisesti sanottuna tiedä osaisinko sisustaa jonkun toisen kotia ja erityisesti sellasta kotia, joka olisi ihan eri tyylinen. Mä haen paljon ideoita Pinterestistä. Itse asiassa ennen meidän muuttoa me tehtiin Valtterin kanssa yhteinen Pinterest ”taulu”, jonne kerättiin inspiskuvia ja niiden pohjalta mä lähdin toteuttamaan meidän uuden kodin sisustusta. Ei siis ihme, että meidän sisustus on Pinterest henkinen, mutta se ei haittaa meitä vaan me rakastetaan sitä.

Onko sulla jotain outoja tapoja?

Onhan niitä… Muutama viikko sitten puhuin mun ystävien kanssa yhdestä hieman pelottavemmasta oudosta tavastani. Juuri silloin kun mä olen yksin illalla kotona sattuu asunnon toisella puolella jotain mistä pääsee outo ääni, kuten laturin johto putoaa pöydältä. Mähän tietysti ensimmäisenä ajattelen, että meidän asuntoon on tullut joku sillä välin esimerkiksi, kun ollaan oltu Luckyn kanssa lenkillä. Niinpä mä kaivan aina tällaisessa tilanteessa meidän isoimman veitsen keittiön kaapista ja lähden hiippaillen kiertämään asuntoa läpi huone kerrallaan, enkä mä luonnollisesti löydä täältä ketään. Mua naurattaa, että mitähän naapurit on miettiny jos ne on sattunu näkemään mut ikkunasta useammankin kerran juuri näinä hetkinä. 😀 Välillä pelottaa, että ne soittaa poliisit kun luulevat mua varkaaksi.

Voiko ihminen muuttua?

Ei. Mä en usko, että ihminen voi muuttua. Mä uskon, että ihminen voi kasvaa. Mä ajattelen, että ihminen on aina pohjimmiltaan samanlainen, mutta ihminen voi kuitenkin kasvaa ja kehittyä paljonkin. Tästä syystä jos joku on esimerkiksi pettänyt mun luottamuksen joskus niin mä voin olla yhä hänen ystävänsä, mutta mä silti suhtaudun sen jälkeen siihen henkilöön varauksella.

Tunnetko nyt löytäneesi oman tyylin?

Kymmenen vuotta sitten, kun mulla oli valkoinen tukka ja itseruskettavasta oranssi naama, mä koin löytäneeni oman tyylini. Pari vuotta taaksepäin harmaassa tukassa ja keskijakauksessa tunsin oloni erittäin hyväksi, sekä nyt näin pidennykset päässä tunnen tämän hetkisen tyylini omakseni. Mä en usko, että kukaan koskaan löytää yhtä tyyliä, jossa haluaisi pysytellä koko elämänsä ja tulla kannetuksi lopulta hautaan saakka. Erityisesti omalla kohdallani en usko käyvän näin, sillä ylipäätään mä haen kaikkien asioiden suhteen aina sitä seuraavaa juttua, koska haluan kehittyä, kasvaa ja muuttua. Näin on myös tyylin suhteen. Mikään mun aiemmista tyyleistä ei ole ollut vähemmän mua tai jotenkin huompia vaan ne on kuvastanut sen hetkistä aikaa ja minua.

lappi2

12 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *