Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

RUISROCK 2019

heinäkuu 10, 2019
naaGRuisrock 20193

Nyt ollaan viimein palattu ja palauduttu Ruissista. Eilen illalla lämmitin saunan, kuorin itseruskettavat pois ja pesin tukan ensimmäistä kertaa viiteen päivään – Olo on kuin uudelleen syntynyt.

Mulla ja Valtterilla Ruissi meni aiempia vuosia rennommissa meiningeissä. Tänä vuonna päätettiin, että ei juosta keikkojen perässä hullulla aikataululla vaan otetaan rennosti, nautitaan fiiliksestä ja ruoasta, sekä toki siinä samalla myös hyvästä musiikista. Sääennustuksista huolimatta ei kastuttu vaan lauantaina saatiin jopa aurinkoa pilvettömältä taivaalta. Ruissintaikaan voi aina luottaa!

Eniten odotettu esiintyjä mun kohdalla oli Troye Sivan, sillä osa saattaa ehkä muistaa, että joitain vuosia sitten kuuntelin hänen musiikkia hyvin ahkerasti. Hän oli aikoinaan myös tubettaja ja oon seurannutkin häntä niistä ajoista saakka. Oli todella siistiä nähdä Troye livenä, sillä hän ehdottomasti täytti kaikki odotukset ja enemmänkin. Siinä on mieletön esiintyjä!

Ollaan aiempina vuosina lähdetty Ruissista kotiin jo sunnuntai-iltana, mikä on ollut aina yhtä kaaosta. Koko päivä menee muutenkin vain kelloa vilkuillen, että millon kannattaisi lähteä alueelta, että ei varmasti myöhästy. Nyt otettiin juna vasta maanantaille ja se oli paras päätös pitkään aikaan. Oli ihana nukkua hyvät unet hotellin sängyssä ja aamulla kaikessa rauhassa kerätä kamat kasaan.

Kiitos Ruissille, kun kutsui meidät ja järjesti meille taas upean festariviikonlopun!

naaGRuisrock 201915 naaGRuisrock 20196 naaGRuisrock 20192 naaGRuisrock 201917 naaGRuisrock 20191 naaGRuisrock 20194 naaGRuisrock 201911 naaGRuisrock 20195 naaGRuisrock 20197

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *