Skrollaa alas
en
fi

KUUSI ASUA PARIISISTA – RANSKALAISTEN BASKERIHUIJAUS

4 lokakuun, 2019

Ootte tykänny tosi paljon näistä postauksista, jossa listaan reissun kaikki asut yhteen postaukseen (lukuvinkit: Kahdeksan Asua Lissabonista, Viisi Asua Lontoosta), joten näin ajattelin tehdä myös Pariisin osalta. Oltiin Pariisissa syyskuun alkupuoliskolla, jolloin siellä oli jo vähän syksyistä, mutta välillä säät tuntuivat näin suomalaisesta jopa helteisiltä. Onneksi säät sentään olivat tarpeeksi viileät baskerille, sillä sehän olisi rikos kulkea Pariisin kaduilla ilman tuota hassua päähinettä… Tai näin me turistit luullaan, sillä totuushan on, että kukaan paikallinen ei sitä käytä. Ehkä se on ranskalaisten sisäpiirivitsi, huijata meitä turisteja pitämään typerän näköistä lakkia päässä, jotta luultaisiin itseämme tyylikkääksi, mutta todellisuudessa he naureskelee meidän selän takana sille, kuinka idiooteilta näytetään. Koska halusin näyttää vielä muitakin turisteja typerämmältä, pakkasin reissulle mukaan tupsullisen baskerin. Tässä siis kaksi naurettavaa asua, joissa komeilee tuo ranskalainen narrin lakki, sekä neljä hieman tyylikkäämpää asua, joiden en toivo naurattavan ketään.

naaGParis 2019 naaG 11naaGParis 2019 naaG 12

Baskeri / Asos
Neule / Tommy Hilfiger
Hihaton / Asos
Lasit / Asos
Housut / Zalando
Kengät / Vagabond

 

naaGParis 2019 naaG 17

Takki / Acne Studios
T-paita / Asos
Housut / Zalando
Kengät / Timberland
Aurinkolasit / Ray-Ban
Sormukset / Versace

 

naaGParis 2019 naaG 9 naaGParis 2019 naaG 10

Takki / Solid
Hihaton / Asos
Housut / Zalando
Kengät / Timberland

 

naaGParis 2019 naaG 7

Takki / Asos
Hihaton / Asos
Housut / Zalando
Kengät / Timberland
Aurinkolasit / Dior
Sormukset / Versace
Laukku / Gucci
Kello / Daniel Wellington

 

naaGParis 2019 naaG 14 naaGParis 2019 naaG 15

Baskeri / Asos
Paita / Hugo Boss
Housut / Zalando
Kengät / Dr. Martens
Aurinkolasit / Ray-Ban
Kello / Daniel Wellington
Sormukset / Daniel Wellington

 

naaGParis 2019 naaG 8

Takki / Samsøe & Samsøe
Hihaton / Asos
Housut / Zalando
Kengät / Timberland
Silmälasit / Ray-Ban

7 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *