Skrollaa alas
en
fi

HELPPOA RAHAA – NYT KÄÄRITÄÄN MILJOONIA / OLOHUONE-PODCAST

lokakuu 10, 2019
naaGOlohuone podcast

Kovalla työllä ansaittu varallisuus on aivan oma lukunsa, mutta kukapa meistä kieltäytyisi mehevästä setelinipusta tilaisuuden sattuessa omalle kohdalle? Tällä viikolla puhutaan mun suosikki puheenaiheesta eli rahasta. Pohditaan “helpon rahan” konseptia ja parhaita tapoja takoa sitä!

Yksi tie rikkauksiin on loistokas bisnesidea. Kerrotaan jaksossa mun ja Valtterin mahtavia bisnesideoita, joista useimmat ovat syystä tai toisesta jääneet toteuttamatta. Olisiko esimerkiksi eettisesti oikein kaupallistaa oma lapsi ja tehdä hänestä rahakone vai pitäisikö tämä idea kuopata? Puhutaan myös muista ohituskaistoista miljooniin, kuten mittavasta perinnöstä ja mehevästä lottovoitosta.

Jos raha ei kiinnosta, kannattaa jakso kuunnella edes siksi, että saat vastauksen näihin kahteen kysymykseen, joita olet taatusti aina miettinyt:

Mitä yhteistä on meidän pikkuruisella Luckylla ja Kylie Jennerillä (vinkki: oikea vastaus ei ole huulet)?

Miksi ihmeessä suurimmat lottopotit tuntuvat menevän aina 80-vuotiaille Irmeleille?

Olohuone-podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *