Skrollaa alas
en
fi

PARANORMAALIT KOKEMUKSEMME – OIKEA SYY MUUTTOOMME / OLOHUONE-PODCAST

lokakuu 26, 2019
Halloween

Tän viikon podi -jaksossa virittäydytään Valtterin kanssa Halloween-fiilikseen, kun muistellaan karmivimpia yliluonnollisia kokemuksiamme. Niistä ykkössijaa pitää paranormaalit tapahtumat kodissamme, mitkä johtivatkin lopulta uuteen asuntoon muuttoon.  Lisäksi pohdimme mitä yhteistä on Raamatulla ja Seiskalla ja mikä tärkeintä: onko äitini ihan oikea noita?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *