Skrollaa alas
en
fi

“KUMPI TEISTÄ ON NAINEN TEIDÄN SUHTEESSA?” / OLOHUONE-PODCAST

marraskuu 21, 2019
naaGOlohuone-coverkuva02

Millaista on olla homo? Tässä jaksossa vastataan tähän kysymykseen meidän omien kokemuksien kautta.

Mitkä ajatukset toivottaisiin ihmisten pitävän omana tietonaan? Mikä surettaa yhteisön sisäisessä keskustelukulttuurissa? Minkälaisia asioita saattaa joutua miettimään homoseksuaalina, joita koskaan ei muuten olisi tullut ajatelleeksi? Ja loppuuko kaapista tuleminen oikeastaan koskaan?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *