Skrollaa alas
en
fi

PHOTO DIARY I – NEW YORK

15 helmikuun, 2020
lotte new york palace christmas tree

Tää vuosi ja vuosikymmen ei ole alkanut niin energisissä ja iloisissa tunnelmissa kuin olin kuvitellut, vaikka myös paljon ihania asioita on tapahtunut. Suurimpana niistä ihanista asioista ehdottomasti meidän uusi perheenjäsen, Frans. Ikävistä asioista voisin avautua omassa postauksessaan myöhemmin, mutta sen verran voin jo sanoa, että ne ovat syöneet todella paljon mun motivaatiota tehdä yhtään mitään. Onneksi nyt olen pystynyt valjastamaan energiani tähän vuoteen uudelleen ja olen päässyt kuvaamaan videoita, nauhoittamaan podcastia ja nyt on aika startata myös blogini pienen tauon jälkeen.

Oltiin joulukuussa Valtterin kanssa kaksi viikkoa Nykissä lomalla, sekä hoitamassa muutamia työjuttuja. Moni pitkään mua seurannut varmasti tietää, että joulu tuolla ikonisessa kaupungissa on ollut aina yksi mun isoimmista haaveista. Pitkän pohdinnan jälkeen tulin kuitenkin siihen tulokseen, että haluan mielummin fiilistellä tuota useista legendaarisista jouluelokuvista tuttua kaupunkia ennen joulua ja tulla jouluksi kotiin meidän pienen koiravauvan Luckyn luokse. Vaikka itse jouluaattoa en Nykissä viettänyt, reissu täytti ehdottomasti kaikki odotukseni.

Olin haaveillut tästä matkasta pienestä pojasta asti, joten sen myötä budjetin suhteen olin hieman höllempi. Yövyttiin muun muassa Gossip Girlistä (allekirjoittaneen ehdoton suosikkisarja aina ja ikuisesti) tutuksi tulleessa Lotte Palace New York -hotellissa, mikä oli melko kallis, kun hintaa oli 1000€ / yö, mutta se oli ehdottomasti hintansa arvoinen näin joulukuussa. Kyseinen hotelli on lisattukin yhdeksi parhaista joulunajan hotelleista ja ihan syystä. Hassu sattuma oli, että saavuimme Nykiin juuri samana päivänä, kun hotellin sisäpihan kuusen valot sytytettiin, joka on myös pienimuotoinen seurapiiri tapahtuma. Hotellin sijanti oli myös täydellinen, sillä siitä oli lyhyt matka aamulenkille kauniiseen Centran Parkiin ja shoppailu kierrokselle Fifth Avenuen liikkeisiin, joiden näyteikkunat on jouluna toistaan upeampia. Muutaman korttelin päässä oli myös ehkä maailman kuuluisin joulukuusi, nimittäin Rockefeller Centerin kuusi, jota koristaa kahdeksan kilometrin verran jouluvaloja. Kyseisten valojen sytyttäminen on suuri seremonia ja paikalla tuntuikin olevan kaikki kaupungin asukkaat ja turistit, minkä myötä me päätettiin poistua lopulta väen paljoudesta mukavampiin oloihin hotellin sänkyyn ja katsottiin telkkarista suora lähetys konsertista.

Grand Central Terminal, New York City 1 Arlo NoMad New York Hotel 1 Arlo NoMad New York Hotel central park new york 3 central park new york 2 central park new york christmas central park new york 1 Clinton Street Baking Company 2 Clinton Street Baking Company Grand Central Terminal, New York City 2 Grand Central Terminal, New York City 3 Grand Central Terminal, New York City 4 NYC Cartier in New York, at Christmas Christmas Tree Shops New York Rolf's Bar & Restaurantcentral park new york 4 central park new york 7 central park new york 6 central park new york 5 NYC 1 rockefeller center christmas tree 2 rockefeller center christmas tree rockefeller center christmas tree 1 lotte new york palace best christmas hotel new york 1 lotte new york palace gossip girl Lotte Palace New York Lotte Palace New York 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *