Skrollaa alas
en
fi

NÄMÄ ASIAT TEET VÄÄRIN / OLOHUONE-PODCAST

helmikuu 27, 2020
Olohuone-coverkuva02

Kuuluuko raitiovaunuille vilkuttaa pysähtymisen merkiksi? Missä vaiheessa aamua hampaat pitäisi oikeasti pestä? Kummin päin Pringles-sipsi on tarkoitus syödä? Tällä viikolla Valtterin kanssa tutkitaan yleisiä harhaluuloja ja pohditaan löydöksien johdosta monien rutiinien uusiksi pistämistä – aamukahvin optimaalisesta juontiajasta aina banaanin oikeaoppiseen avaustekniikkaan!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *