Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

VIIKKO PUHELINKUVINA

maaliskuu 2, 2020
kollaasi 1

1. Maanantaina meillä oli sovittuna podin nauhotukset, mutta ne peruuntui yllättäen, joten ajattelin tehdä sen mille en koskaan saa otettua aikaa – järjestää kosmetiikkakaapit. Sain avukseni myös suloisen apurin ja voi vitsit mitä mielihyvää hyvin organisoidut kaapit tuokaa.

2. Sain testiin tällaisen hiuspohjan kuorinnan, jonka testaamista odotan innolla! En ole koskaan edes ajatellut, että hiuspohjaa voisi tai kannattaisi kuoria, mutta sehän käy järkeen, koska kuoritaanhan me kasvojen ja vartalonkin ihoa. Tästä kuorinnasta on olemassa kaksi versiota, mutta mä laitoin suihkuun odottamaan ensimmäistä testi kertaa tämän tuuheuttavan version, koska tuuhea tukka on mun juttu.

3. Kun laitoin tämän kangasnaamion kasvoille ja katsoin peiliin, tajusin mulla olevan selkeä teema mun kosmetiikkatuotteissa. Pidän yleensä sunnuntaina tai maanantaina tällaisen päivän kun teen kasvo- ja hiusnaamioita, leikkaan kynnet, nypin kulmakarvat ja käytän kaikkia ihme seerumeita, joita mulla ei todellakaan ole arkisin aikaa käyttää.

4. Panda teema jatkuu naamioista ja hiuspannasta myös muun muassa käsivoiteisiin. 😀

kollaasi 2

1. Saatin tiistaille sovittua uusi nauhotusaika meidän podcastille. Joka viikko me suunnitellaan Valtterin kanssa, että mennään nauhotuksiin julkisilla, mutta aikataulujen takia joudutaan ottamaan taksi alle. Tuolloinkin mä kuvasin yhteistyö Storyja koko aamupäivän ja niihin kuluvaa aikaa on mahdotonta arvioida, etenkin kun on tällainen aikaoptimisti, joka varaa kaikkeen liian vähän aikaa.

2. Minä valmiina kertomassa mikkiin tuoreimman vessatarinan ja mikä vituttaa eniten. Ei ole varmaan yhtään jaksoa, jossa en näistä kahdesta asiasta puhuisi, mutta kai mun elämä sitten tiivistyy näihin juttuihin.

3. Ollaan tää vuosi käyty nauhottamassa näissä uusissa tiloissa meidän Olohuone podcastia. Ikävä tuottaa pettymys kaikille niille kuuntelijoille, jotka on kuvitellu meidän edelleen jutustelevan meidän omassa olohuoneessa. Onneksi nää uudet tilat on niin viihtyisät, että tää tuntuu meidän omalta olkkarilta.

4. Meidän studio sijaitsee Katajanokalla, joten kävellään nauhotuksien jälkeen Valtterin kans sieltä aina Kamppiin tai tarkemmin sanottuna sushille Itsudemoon (siitä on tullut meille traditio) ja ihastellaan samalla Helsinkiä. Nyt kun on yli vuoden asunut Espoossa osaa taas ihan eri tavalla arvostaa Helsinkiä ja sen kauneutta, vaikka siellä asumista en kaipaa.

kollasi 3

1. Valtterilla oli herätykset, joihin mä heräsin, mutta herra itse käänsi kylkeä ja jatkoi kuorsaamista. Valtteri on sanonu, että tämä on mun ärsyttävä tapa, mutta todellisuudessa se tekee itse tätä samaa. 😀 Laitoin tästä meidän @olohuonepodcast instagramin storyyn ja selvis, että tämä toisen herättäminen omilla herätyksillä on todella monen pariskunnan ongelma. Etsittiin siellä myös ratkaisua pulmaan ja muutama vinkkas meille älykelloista, sillä niihin saa sellaisen herätyksen, että kello alkaa täristä ranteessa eli näin ei herätä vieressä nukkuvaa. Nyt tekin tiedätte mitä ostaa sitten vuosipäivänä lahjaksi omalle kumppanille 😉

2. Lucky ja Frans sai Murrberryn samisneuleet ja kyllä… Nää neuleet oikeasti myytiin nimellä Murrberry, mikä on ehkä jopa liian söpöä mulle.

3. Oon muutaman kerran jo nauttinut aamupalan meidän lasitetulla parvekkeella, koska siellä on ollut nyt just sopivan lämmin. Kesällä tää parveke tahtoo puolestaan olla liiankin lämmin, sillä meidän kynttilät sulaa aina lyhtyihin ennen kuin keretään polttamaan niitä. 😀

4. Voi sitä onnen päivää, kun näin, että meidän lähikaupasta saa nykyään sokeritonta Red Bullia 330ml koossa! En oo ennen nähnyt näitä Suomessa, mutta ehkä tää on merkki siitä, että myös ne tätä isommatkin tölkit on tulossa tänne, ainakin toivon näin.

kollaasi 4

1. Jotkut on kysyny multa, että oonko huomannu eroja Fransin ja Luckyn luonteessa. Sen mä oon ainakin huomannut, että Fransille maistuis kahvi ja viinikin, mutta Lucky puolestaan kääntää pään pois heti kun laskenkin viinilasin sen lähelle.

2. Mulla pyörii yhä vahvemmin ajatukset asunnon ostamisessa ja siinä, että tämä meidän nykyinen asuinseutu on se, mistä tahdon asunnon ostaa.

3. Tänä vuonna moni asia on muuttunut ja onneksi vain parempaan suuntaan. Yksi näistä asioista on kampaamo, jossa käyn nykyään. Oon alkanu käymään Harrilla A.K.A Luovassa ja ollaan alettu tekemään mulle tällasta tyvestä tummempaa kuparista tukka, koska tää tuo syvyyttä hiuksiin, eikä tyvikasvukaan näy niin helposti. Tää kuvakin on itse asiassa otettu ennen tyven värjäämistä.

4. Oon tilannut jo nyt usemman kerran ruokaa Fiksuruoan verkkokaupasta, koska se on helppo tapa vähentää ruokahävikkiä. Nää kaikki ruoat ois menny normaalisti roskiin muuttuvien pakkausten ja lähenevien päiväyksien takia, mikä on ihan typerää. Tässä myös säästää pitkällä tähtäimellä monia satasia, koska osa tuotteista maksaa vaan sentin. Fiksuruoan valikoima vaihtelee myös todella paljon, joten tässä tulee tutustuttua myös ihan uusiin tuotteisiin, joita ei kaupassa tavallisesti hoksais ostaa.

kollaasi 5

1. Meidän asunnon vieressä on laituri, jossa on avanto, mutta vielä en oo uskaltautunu pulahtamaan. Tyydyn toistaiseksi tän maiseman ihasteluun.

2. Mä ostin tällä viikolla K-marketin paistopisteeltä ensimmäistä kertaa mozzarellakierteen ja mä (sekä Frans) ollaan ihan koukussa näihin! Saiskohan näistä itse tehtynä yhtä maukkaita?

3. Aina kun istuu pöntöllä on tällainen näkymä saunaan, koska meidän molemmat koirat tykkää loikoilla siellä. Arvelen, että tää johtuu kylppärin viileestä lattiasta tai sitten ne vaan tykkää olla vessaseurana.

4. Mozzarellakierteiden lisäksi Grace and Frankie on mun uus koukutus. Aloin kattomaan kyseistä sarjaa tänä vuonna ja nyt viedään jo viidennettä kautta. Vaikka en ole vielä 70 tai 80, voin samaistua pitkälti sarjan päähenkilöihin tai oikeastaan toiseen niistä.

kollaasi 6

1. Vaikka tehdään lähes poikkeuksetta kaikki aamulenkit Valtterin, Luckyn ja Fransin kanssa yhdessä, on sunnuntai aamujen lenkeissä, jotain ihmeellistä taikaa. Niissä on ihan oma tunnelmansa.

2. Sunnuntaina saatiin viimein lunta Espooseen, mutta enää siitä ei tosin ole jälkeäkään.

3. Sunnuntaina käytiin koirien kanssa Valtterin vanhemmilla syömässä, koska ne rakastaa Luckya ja Fransia, eikä mulla todellakaan ole mitään Valtterin äidin ihania kokkauksia vastaan. Söin ehkä elämäni parhaimpia blinejä!

4. Otin innoissani tämän kuvan, kun vihdoin pääsin vaihtamaan aloituskorvakorut näihin risteihin. Eilen illalla jouduinkin ottamaan nämä pois ja vaihtamaan takaisin aloituskorviksiin, koska korvat tuli kipeiksi ja punotti.

Jos tän tyyppiset puhelinkuva -postaukset on sun mieleen, heitä peukku ylös tuosta alta.

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *