Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Skrollaa alas
en
fi

HÄÄKELLOT SOI / OLOHUONE-PODCAST

huhtikuu 9, 2020
naaGOlohuone-coverkuva02

Kuuletteko tekin tuon? Hääkellojen soinnut nimittäin! Ajatusleikit jatkuvat tällä viikolla, kun heittäydytään Valtterin kanssa hääsuunnittelun maailmaan! Kuinka paljon meidän ajatukset kohtaavat vuodenajan suhteen? Päästäänkö yksimielisyyteen siitä, juhlitaanko liittoa Helsingissä, Lapissa vai Pariisissa? Voiko olla, että suurimmat riidat häämöttävätkin hääkakun valintaprosessissa? Yhtä mieltä ollaan onneksi ainakin värimaailmasta ja siitä, että häävalssi tanssitaan Lana Del Reyn live-säestyksen tahtiin!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *