Skrollaa alas
en
fi

EPÄSUOSITUT MIELIPITEET – TASA-ARVOSTA LEMMIKKIAJOKORTTIIN / OLOHUONE-PODCAST

huhtikuu 16, 2020
naaGOlohuone-coverkuva02

Pyydettiin teitä viime viikolla lähettämään @olohuonepodcast instassa teidän epäsuosittuja mielipiteitä ja tässä jaksossa annetaan meidän oma näkemys niihin. Mielipiteet varioivat pakollisesta ruotsin opiskelusta vapaisiin nänneihin ja kuolemantuomioon – arvaatko, mistä ollaan keskenään eri mieltä? Mitä mieltä ollaan pikkulusikalla syömisestä? Pitäisikö Suomessa olla pidemmät tuomiot rikollisille ja mistä rikoksista pitäisi saada pidempiä tuomioita?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *