Skrollaa alas
en
fi

KLEOPATRASTA, MEHILÄISISTÄ JA UNISTA / OLOHUONE-PODCAST

helmikuu 25, 2021
Olohuone 91

Tällä viikolla brassaillaan nippelitiedolla! Olkkarissa kerrotaan erilaisia elämässä tarpeellisia (ja tarpeettomia) faktoja, joista on hyötyä ainakin tietovisassa. Ihmetystä herättää ainakin mehiläisen kivekset sekä Vapaudenpatsaan väri. Nyt kannattaa avata puhelimen muistio ja ottaa oudot faktat talteen, ei sitä ikinä tiedä milloin pitää muistaa aivastuksen tuntinopeus!

Kuinka kaukana avaruus oikeasti on?

Mikä on veneen vastakohta?

Miten Facebook voi hyödyttää historiantutkijoita?

Mitä ovat eteläntulet?

Jakson kuuntelemalla opit uutta myös muinaisista egyptiläisistä sekä sinivalaan pieruista.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *