Skrollaa alas
en
fi

KORONAROKOTE W/ HANNA NOHYNEK / OLOHUONE-PODCAST

huhtikuu 1, 2021
Olohuone 96

Meidän Olkkarissa on pitkästä aikaa vieras! Vieraana on THL:n ylilääkäri ja vaksinologi Hanna Nohynek, joka vastaa teidän kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin liittyen koronarokotteeseen. Rokotteeseen liittyvä informaatio on täyttänyt mediat viime aikoina, mutta tieto on siroteltuna ympäriinsä – tässä jaksossa kootaan kaikki mieltä askarruttavat kysymykset yhteen ja saadaan niihin vastaukset suoraan asiantuntijalta.

Miksi rokote kehitettiin niin nopeasti?

Voiko rokotteen saanutta läheistä tavata?

Miksi markkinoilla on niin monen eri yrityksen rokotteita ja mitä eroja näillä on keskenään?

Milloin kaikki halukkaat suomalaiset ovat saaneet rokotteen?

Millainen rokotusjärjestys on?

Jaksossa selviää myös, miksi Israel on niin nopea rokottamaan kansalaisiaan ja kuinka iso osa maailman väestöstä on jo rokotettu – onko Suomi edelläkävijä vai laahaako rokotusprosentti jäljessä?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *