Skrollaa alas
en
fi

PITÄÄKÖ OLLA HUOLISSAAN? / OLOHUONE-PODCAST

toukokuu 6, 2021
Olohuone-coverkuva02

Olkkarissa keskustellaan tällä viikolla erilaisista huolista ja murheista, joita kuulijat lähettivät @olohuonepodcast -Instagramissa. Huolenaiheita on laidasta laitaan, mutta onneksi olkkaritohtorit mä ja Valtteri ollaan kertomassa, pitääkö edes olla huolissaan ja jos pitää, niin miten kannattaa toimia! Jaksossa keskustellaan myös televisio-ohjelmista, jotka ovat mullistaneet mun arjen sekä Valtterin iltapalabravuurista.

Miten valjastaa oma mielikuvitus positiivisiin asioihin?

Kannattaako Linnunradan ja Andromedan törmäyksestä olla huolissaan?

Miksi kaapinovien sulkeminen on välillä niin vaikeaa?

Miten olla kaipaamatta jatkuvaa muutosta?

Missä on Kuhmoinen ja miten se liittyy mihinkään?

Keskustelua herättää myös sisustuksen uusiminen – onko kyse ihmisen biologiasta vai kapitalistisesta harhasta? Meillä on myös hyvin erilaiset neuvot siihen, miten ohjata keskustelu pois pikkulapsiarjesta puolituttujen äitikavereiden kanssa…

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *