Skrollaa alas
en
fi

THE VALTTERI SHOW / OLOHUONE-PODCAST

20 toukokuun, 2021
Olohuone-coverkuva-vakaa

Tällä viikolla Olkkarissa istuu poikkeuksellisesti pelkästään Valtteri ja tiedossa on spesiaali Valtteri Show! Jaksossa Valtteri avaa omia ajatuksiaan viime aikoina pinnalla olleista keskustelunaiheista ja ilmiöistä.

Mitä mieltä Valtteri on Suomen Euroviisuedustajasta?

Mikä on hänen suosikkikappaleensa tulevassa viisukoitoksessa?

Miten Valtteri näkee laudatur-paineet nykypäivän ylioppilailla?

Miksi burnout tuntuu olevan jopa kansansairaus?

Jakso sisältää paljon pohdintaa suorituspaineista, epävarmuuksista ja omasta urapolusta. Valtteri avaa myös ajatuksiaan sosiaalisesta mediasta ja kertoo, miksi hän kokee tärkeäksi jakaa someen myös huonoja hetkiä hyvien lisäksi.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *