Skrollaa alas
en
fi

VALTTERI SIHISI HISSISSÄ JA JANNE KASSAJONOSSA / OLOHUONE-PODCAST

kesäkuu 10, 2021
Olohuone 106

Tällä viikolla me keskustellaan erilaisista arjen pienistä hetkistä ja asioista, jotka ovat tuoneet iloa viimeaikoina, sillä tämä viikko on erityinen: on Valtterin synttäriviikko! Olkkarissa on totuttu kuulemaan enemmän vituttavia asioita, mutta ei huolta – yllättävän monesta ilonhetkestä me löydetään myös se kääntöpuoli, joka saa veren kiehumaan.

Millaisia anti-age vinkkejä Valtteri antaa jaksossa?

Mikä uudessa teknologiassa on parasta mun mielestä?

Miten ruotsalaiset influensserit liittyvät jakson aiheeseen?

Miksi Suomessa puhutaan nimenomaan Suomen kesästä eikä vain kesästä?

Miten otsatukka ja botox liittyvät toisiinsa?

Jaksossa puhutaan myös jonotusetiketistä, hisseistä, rankkasateesta sekä viivakooditarroista – miksi ne lähtevät niin harvoin nätisti irti?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook -sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *