Skrollaa alas
en
fi

ASEELLA UHKAILUA JA NOLOIMPIA HETKIÄ / OLOHUONE-PODCAST

lokakuu 14, 2021
Olohuone 116

Rasti seinään – Olkkarissa on herätty äänittämään uutta jaksoa myöhäisen illan sijaan heti aamusta ja jakson teemakin on kokonaan uusi: Ask me my top 3. Tässä jaksossa me kerrotaan meidän top-listoja erilaisista kuulijoiden ehdottamista teemoista. Keskustelu rönsyilee tuttuun tapaan kevyistä aiheista raskaampiin ja jaksossa kerrotaan muun muassa top-3 -leivonnaiset sekä top-3 elämän pelottavimmat hetket.

Mitä suosikki-elokuvat kertovat ihmisen persoonasta?

Mikä on maailman inhottavin tunne mun mielestä ja miten se liittyy kahviin?

Mikä Valtteria vituttaa tällä hetkellä?

Kumpaa meistä on osoitettu aseella?

Millaisiin vaaratilanteisiin me ollaan jouduttu liikenteessä?

Jaksossa me kerrotaan myös meidän top 3 -lista suosikkiyhteistöistä sekä paljastetaan, millainen kysymys meille esitetään usein erilaisissa Q&A -tilanteissa. Tähän liittyy myös podcast-jaksoidea, jota me ollaan mietitty vuosikausia ja jota ei olla vieläkään onnistuttu toteuttamaan.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *