Skrollaa alas
en
fi

VOITOKKAAT & VITUTTAVAT / OLOHUONE-PODCAST

28 huhtikuun, 2022

Olohuone-coverkuva-vakaa
Olkkarissa on lanseerattu pitkästä aikaa jälleen uusi konsepti, eli tällä viikolla jaksossa me luetellaan kevään voitokkaat ja vituttavat asiat! Kevät on kohta taittumassa kesäksi ja aina sesongin vaihtuessa on hyvä hetki pienelle muistelulle ja pohdinnalle, eli jaksossa me kerrotaan kuluneen kevään suosikki- ja inhokkiasiat. Jaksossa kuullaan loistavasta poskipunasta sekä kesäparvekkeen uudesta ihanasta ilmeestä mutta myös aikaisin alkaneesta punkkikaudesta sekä vuosien takaisesta ikävästä tapahtumasta, joka on noussut mun mieleen uudelleen tällä viikolla.

Miksi Valtteri ei päivitä työn tekemisestä Instagramiin?
Mitä mä olen salaillut alkuvuoden?
Miten kävi Valtterin punkkirokotteelle?
Mikä mun mielestä oli epäreilua sairastaessa?

Jaksossa kerrotaan myös parhaimmat Tallinnan tärpit: missä ravintolassa käydä, missä museossa vierailla, mikä on paras ruokakauppa ja mitä sieltä kannattaa ostaa.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *