Skrollaa alas
en
fi

RYÖSTÖ MADRIDISSA JA HUIJARIVAROITUS / OLOHUONE-PODCAST

23 kesäkuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Olkkari on palannut tuttuihin maisemiin Madridissa nauhoitetun jakson jälkeen ja tällä viikolla me kerrotaan, millainen meidän matka oli. Madridissa me juhlittiin kymmenettä vuosipäivää sekä Valtterin synttäreitä ja alkuvaikeuksien jälkeen me ehdittiin nauttia lomasta. Matkaa suunnitellessa yhtenä kriteerinä oli liiallisen helteen välttäminen – mutta kuinkas siinä sitten kävikään…

Millä tavalla mun tuttava joutui melkein huijatuksi Internetissä?

Mikä ruokakokemus jäi molempien mieleen Madridissa?

Saako Suomessa hyvää sushia?

Mikä matkakohde on nyt muodissa?

Mikä Valtterilta ryöstettiin 110 % varmuudella?

Jaksossa me myös mietitään taidehistoria-aiheista podcast-jaksoa sekä pohditaan, millä tavalla arvokas taide määritetään arvokkaaksi. Taidehistoriaan liittyen jaksossa tarjoillaan teetä liittyen Leonardo da Vinciin – kuka sen Mona Lisan nyt oikeasti maalasi?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *