Skrollaa alas
en
fi

EPÄSUOSITUT MIELIPITEET – ”PELOTTAA VASTATA TÄHÄN” / OLOHUONE-PODCAST

21 syyskuun, 2022
Olohuone-coverkuva-vakaa

Tässä jaksossa pohditaan Valtterin kanssa Olkkarin kuulijoiden epäsuosittuja mielipiteitä. Nostetaan pöydälle niin juhlien pukukoodit kuin sukupuolten välinen tasa-arvo, ja kerrotaan myös mielipiteemme pitkästä katsekontaktista.

Tarvitseeko kaikkien kanssa tulla toimeen ja sitooko veri?

Kannustavatko sosiaalietuudet laiskotteluun?

Onko suorasanaisuus vain tapa piilottaa ilkeys?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella Spotifyn, iTunesin, SoundCloudin, sekä iPhonen oman Podcast -sovelluksen ja monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme ja Instagram-tiliä, joissa mieluusti jatketaan keskustelua! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *