Skrollaa alas
en
fi

JANNEN UUSI TYÖ / OLOHUONE-PODCAST

2 maaliskuun, 2023
Olohuone-coverkuva-vakaa

Olohuoneen sohva on edelleen samassa paikassa, mutta aivan kaikki muu meidän arjessa on muuttunut. Siitä syystä uusin jakso on pyhitetty kuulumisille, sillä me molemmat halutaan kertoa teille olkkarilaisille missä mennään ja millainen elämäntilanne meillä on. Olen aloittanut ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen uudessa työpaikassa ja se on vaikuttanut meidän koko perheen arkeen – Valtterin tapoja taas on mullistanut uusien tapojen opettaminen omille aivoille.

Mitä työtä mä teen ja missä?

Mikä jännitti ylivoimaisesti eniten ensimmäisessä päivässä?

Miksi uusia asioita päin ei kannata rynniä täysillä?

Millaisen oivalluksen Valtteri on tehnyt kuntosaliharrastuksen parissa?

Millainen tatuointi Luckylla olisi etutassussa ja miksi?

Jaksossa keskustellaan myös paljon siitä, miten nopeiden voittojen sijaan meidän kaikkien pitäisi ajatella pitkäjänteisemmin: monet projektit vievät aikaa ja vähän päivässä tarkoittaa jo vuodessa todella paljon.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *