Skrollaa alas
en
fi

RATKAISUT TEIDÄN URAPULMIIN (& YLLÄTYS X 2!) / OLOHUONE-PODCAST

16 maaliskuun, 2023
Olohuone 143

Vuosien varrella me ollaan annettu meidän nerokkaita neuvoja liittyen olkkarilaisten parisuhdeongelmiin ja muihin elämän kiemuroihin. Tässä jaksossa paneudutaan ensimmäistä kertaa ikinä spesifisti uran ja työelämän pulmakohtiin kun olkkaripsykologit istuvat sohvalle ja alkavat ratkoa kuulijoiden lähettämiä uraongelmia.

Miten sosiaalisesta mediasta voi tehdä itselleen työn?

Miten toimia kun sukulaisten mielipiteet painavat liikaa omissa uravalinnoissa?

Millaisia neuvoja me annetaan työkaveriin ihastuneelle – ja miten meidän neuvot poikkeavat toisistaan?

Miten vetää omat rajat työelämässä?

Miten perustaa oma kukkakauppa?

Jaksossa kerrotaan myös, minkä alan ihmiset ovat tutkitusti onnellisimpia työelämässä sekä pohditaan ikätoverien omalle uralle tuomaa painetta: miten pitäisi suhtautua kun vanhat luokkakaverit kirmaavat haalarit päällä Instagram Stooreissa ja itse ei ole vieläkään päässy opiskelemaan omaa unelma-alaa?

Jaksossa paljastuu myös yllätys, joka luvattiin kertoa sitten kun Olkkarin YouTube-kanavalla täyttyy 1000 tilaajan raja. Tuo raja meni rikki nopeammin kuin kumpikaan meistä osasi arvata, kiitos kaikille kanavan jo tilanneille!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *