Skrollaa alas
en
fi

Q & A: ANONYYMIT KYSYMYKSET / OLOHUONE-PODCAST

13 huhtikuun, 2023
Olohuone 163

Tällä viikolla me päästiin vastaamaan kuulijoiden lähettämiin kysymyksiin. Erikoista jaksossa on kuitenkin tavalliseen verrattuna se, että Instagramin kysymysboksin sijaan kysyjien henkilöllisyydet jäävät bittiavaruuden suojiin, sillä kysymyksiä pyydettiin lähettämään anonyymisti. Jaksossa me pohditaan muun muassa sitä, miten huumorin vastaanottamiseen tuntuu vaikuttavan paljonkin vitsailija eikä niinkään vitsien aihe – voidaanko me molemmat heittää läppää yhtä huolettomasti samoista aiheista?

Millainen pukeutumistyyli on mun mielestä kamala ja miksi?

Mitä helsinkiläistä ravintolaa Valtteri pitää yliarvostettuna?

Kumpaa meistä kaduttaa edelleen yksi kallis ostos?

Millaisia haasteita meillä on ollut yhteisessä arjessa ja miten ollaan selvitty niistä?

Jaksossa me keskustellaan myös sellaisista tilanteista, jotka saavat meidät kiusaantumaan kerta toisensa jälkeen sekä siitä, mitkä piirteet aiheuttavat kaikkien näiden vuosien jälkeen toinen toisessa wow-efektin.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *