Skrollaa alas
en
fi

ME MUUTETAAN POIS ESPOOSTA / OLOHUONE-PODCAST

15 kesäkuun, 2023
Olohuone podcast 2023

Tällä viikolla luvassa on hyvin erityisiä uutisia, sillä me pakataan meidän asunto laatikoihin ja muutetaan pois nykyisestä kodistamme. Tämä tarkoittaa luonnollisesti myös sitä, että Olohuone muuttaa mukana! Jaksossa kerrotaan, miten päädyttiin muuttopäätökseen ja mistä uusi koti on löytynyt.

Löydettiinkö me vihdoin unelmiemme omakotitalo?

Miksi muuttaminen tuntuu hyvältä juuri nyt?

Miten prioriteettien muuttuminen vaikuttaa haluun asua erilaisessa kodissa?

Onko uusi asuinalue meille entuudestaan tuttu?

Tässä jaksossa kuullaan siis kaikki tästä elämää mullistavasta päätöksestä, sen syistä ja muuttoprosessista sekä meidän uudesta kodista.

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *