Skrollaa alas
en
fi

HULLUJA LAKEJA: TOTTA VAI TARUA? / OLOHUONE-PODCAST

22 kesäkuun, 2023
Olohuone podcast 2023

Juhannus vietetään monissa paikoin Suomea sateisessa säässä. Sadesään paras aktiviteetti on luonnollisesti erilaiset lautapelit ja tästä syystä juhannusviikolle sattuikin sopivasti pelijakso! Tässä jaksossa pelataan Hullu laki -peliä, jossa täytyy arvata, onko erikoinen laki totta vai tarua. Tuttuun tapaan pelin pelaaminen vie meidät kuitenkin vähän sivuraiteille, sillä pelissä luetut lait tuovat mieleen myös Suomen uuden hallituksen vasta julkaistun ohjelman, sateenkaarihistorian sekä meidän muuttoon liittyvät koukerot.

Mille televisio-ohjelmalle Valtteri on itkenyt viimeksi?

Onko Suomi Amerikan tiellä?

Milloin kerrostalossa oikein saa porata seiniä?

Minkä lain mä haluaisin säätää?

Tässä jaksossa kaivataan myös vinkkejä muuttamiseen: miten kadunpätkän voi varata itselleen ja onko tämä ELY-keskuksen asia?

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *