Skrollaa alas
en
fi

LIKAISIA SALAISUUKSIA: SOKERIDEITTAILUA & JOULULAHJOJA / OLOHUONE-PODCAST

lokakuu 12, 2023
Olohuone 180

Olohuoneessa voi taas ottaa kunnolla nenästä kiinni, sillä olkkarilaisten likaiset salaisuudet haisevat jopa ruudun toiselle puolelle. Tässä jaksossa me reagoidaan jo tuttuun tapaan podin kuuntelijoiden likaisiin salaisuuksiin, joita olkkarilaiset eivät ole kehdanneet tunnustaa avoimesti läheisilleen. Salaisuudet on kerrottu meille anonyymisti, eli kertojan henkilöllisyys on jäänyt bittiavaruuden suojiin.

Miten ikävä Poriin pilasi hyvän suhteen?

Millaisia kostosuunnitelmia olkkarilaisella on pettäjäkumppanille?

Miten bilsan tunnilla päädyttiin tutkimaan ihmisen ulostetta?

Millaisia ajatuksia yhdellä kuulijalla on vanhoista asiakkaista?

Osa salaisuuksista saa meidättäysin sanattomaksi ja osalle kuulijoista meillä on antaa olkkaripsykologeina hyviä neuvoja: varsinkin velkojaan häpeilevien kannattaa kuunnella jakso!

Olohuone -podcastin aiemmat jaksot löydät täältä. Podcastia voit kuunnella YouTubesta ja Spotifysta sekä monien muiden palveluiden kautta. Muista myös seurata Facebook-sivujamme, Instagram-tiliä, ja YouTube-kanavaamme, joissa mieluusti jatketaan keskustelua jaksoista! ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *